In Tielen slaan vandalen op het kerkhof 32 oudere grafzerken stuk. In Lichtaart, Grobbendonk en Poppel (Ravels) gaat telkens een chalet of een tuinhuis in brand. In Turnhout sluit het gekende café De Beiaard.

Tijdens het paasweekend wordt er in Westerlo ingebroken in apotheek De Volksmacht. De dieven gaan er aan de haal met de kluis. In Geel wordt de Kollegestraat tijdelijk afgesloten door een gaslek.

Op de Boudewijnlaan in Olen vallen bij een botsing tussen een personenwagen en een vrachtwagen drie gewonden. In Geel is er na een keukenbrand veel schade aan een woning. Op de E313 in Oevel knalt richting Hasselt een auto tegen de betonnen boordsteen. De bestuurder, een man uit Gent wordt zwaargewond.

Op het kerkhof van Herentals stelen dieven heel wat grafornamenten. In de Bevrijdingslaan in Grobbendonk zakt een 55-jarige wielertoerist in elkaar. De hulpdiensten kunnen de man reanimeren.

In Tielen nemen de jongeren plechtig het nieuwe jeugdhuis JeTi in gebruik. In Kasterlee belandt op de Turnhoutsebaan een auto in de vitrine van een snackbar. In Herselt is een paardenasiel steeds meer het mikpunt van vandalen.

In Herenthout viert FC Diamantschijf haar 50-jarig bestaan. In Turnhout kruipt een drenkeling zelf uit het kanaal. In Grobbendonk stapt Simonne Delen uit de CD&V na een meningsverschil met andere partijleden. In Herentals starten bij Plastic Omnium onderhandelingen over een sociaal plan.

In Hulshout rijden 2 vrachtwagens op mekaar op de Liersesteenweg.

Golfclub Witbos in Noorderwijk viert haar 50-jarig bestaan en houdt een succesvolle opendeur. In Dessel stort een woning in bij graafwerken. In Oevel overlijdt oud-schepen De Swert. Op de oprijlaan van een BMW-garage Sneyers in Herentals wordt een BMW gestript.

In Geel neemt raadslid Dirk Lievens ontslag uit de gemeenteraad. Tom Vervoort neemt zijn plaats in. De politie zoekt naar de krakers van betaalautomaten aan benzinestations. Ze rukken de automaten gewoon uit de grond.

In Herenthout nemen leden van AC Herenthout een solidariteitsactie voor de slachtoffers van de bomaanslag tijdens de marathon van Boston.

In Herentals is er sociale onrust bij koekjesfabrikant LU nadat het moederbedrijf Mondelez aankondigde op kosten te willen besparen. In Lichtaart plunderen inbrekers de kantine van VV Molenkring.

In Geel raakt een man zwaargewond op Winkelom nadat hij achter zijn hondje aanloopt dat de straat opschiet. In Geel crasht een helicopter bij het opstijgen. De piloot komt er met de schrik vanaf. Op de Gierlebaan in Lille komt een jongeman om het leven nadat hij tegen een vrachtwagen botst. Geel heeft er een nieuw streekbier bij: het Vals Paterke.

Bij Philips Lighting worden 50 bedienden ontslagen. In Poederlee overvalt een twintiger per fiets 5 handelszaken. Theo Aerts pakt in Herselt uit met een nieuw boek over de parochie Blauberg.

In Herentals wordt een fonkelnieuwe wandelbrug over de Kleine Nete in gebruik genomen. Liefst 7.000 belangstellenden wandelen over de nieuwe brug die deel uitmaakt van de Noord-Zuidverbinding. In Oosterwijk in Westerlo botst een auto tegen een boom. De bestuurder werd zwaargewond.

In Herentals overlijdt Leo Van Obberghen pastoor van het Begijnhof.